Långpromenad

Ja ikväll blev det en Långpromenad med svärmor vi gick 4.88km och brände 421 kcal så nu hoppas jag att vågen rör sig lite mera snart.

- 0.2

Ja det visade vågen idag så jag e nu tillbaka på den vikt som var innan jag fuskade alltså - 4.1 kg tycker det är väldigt lite nergång varje dag skall därför lägga till ett mål om dagen och se om det gör nån skillnad. Kan ju vara så att man äter för lite. Idag blir det nog en tur hem till mor och far, har en tråkig gubbe här hemma nämligen som bara vill sova och så har vi lite spindlar och spöken över sen igår.

Godis spindlar och marsmallows spöken

Idag har jag jobbat. Det gick hur bra som helst lite lagom lugnt sådär. Nu dröjer det 4 veckor innan jag skall jobba igen, hoppas på att det skall synas lite resultat då i kroppen. Idag gjorde jag chokladbollar med barnen som vi sedan satte ben och ögon på så att det blev till spindlar. Och sedan satte vi upp marsmallows på grillpinnar och målade dit ögon med smält choklad. Barnen tyckte att det var hel festligt. Mikael föreslog att vi skulle äta pizza idag, det är så underbart skönt med ett hejdundrande stöd måste jag säga. Känner inte direkt att jag har nåt måste jag säga. Förutom från min mamma. Dom flesta andra tycker jag är löjlig och besvärlig. Men många förstår inte att man gör detta för sin egen skull, för att man skall bli gladare och må bättre genom att man når sitt mål och trivs med sig själv. Jag vill bli en bättre person med andra ord, låt mig försöka i slutet vinner vi alla på det ändå.

Usch vad jag åkte dit igår

Japp fuskade som bara den men nu är det oxå tag vågen visade + 0.2 så ändå inte så farligt. Nä nu blir det att göra sig iordning och åka o jobba. Skall bli skönt faktiskt.

Fia med knuff

Idag har vi haft lite tråkigt så jag tog faktiskt fram fia med knuff som skulle vart en julklapp men skit samma vi fick det lite roligare en stund i alla fall. Jag och mikael har lovat att spela med ludwig efter att Axelia somnat ikväll. Usch vad jag har varit sugen på pizza idag det är helt sjukt försöker verkligen stå emot, vet att jag kommer må så dåligt annars och ha otroligt dåligt samvete.

0.1 kg

Ja det var vad Viktnedgången var idag. Besviken? Ja lite fast gårdagens resultat var ju väldigt bra så får ju vara glad att det går neråt överhuvudtaget. Har idag varit ute och gått med min mor, blev 7.2 km så känner mig lite trött i benen nu. Fick även reda på att mamma och pappa inte kommer hit och firar jul i år som jag ville utan dom kunde komma på frukost lr så, mkt tråkigt måste jag säga hade verkligen sett fram emot detta så nu e jag faktiskt lite ledsen och besviken. Men men det får väl gå ändå. Hoppas bara att Mikaels syskon vill fira här nu då så att vi blir några stycken. Annars kan vi ju lika gärna fira hos Mikaels faster tillsammans med resten av hans släkt som vi brukar göra. Fy vad jobbigt det blev nu.

Åh vad jag är trött

Förstår inte alls barnen varför dom måste gå upp så tidigt för. Jag vill ju gärna sova en liten stund till. Skall försöka få dom i säng lite senare nu efter helgen när vi ändrar om klockan. Igår kväll blev det 30 min på tränings cykeln här hemma och lite övningar för armar och ben. Känner redan av träningsvärken men det var gött att inte bara sitta i soffan hela kvällen. Igår frågade jag min chef om han kunde ta hem lite bars åt mig, för dom är ju inte direkt billiga i affären och visst kunde han det så jag får betala 12 kr st istället för 17 vilket känns bra skall ju i alla fall ha 38 st så det blir ju en väldig skillnad. Idag skall barnen till dagis vilket skall bli skönt efter gårdagen, det bara regnade och regnade här hemma så vi var mest inne och gick varandra på nerverna. Vet inte vad vågen står på idag har inte kollat än men jag återkommer om det.

Nu brakade det till ordentligt på vågen

Ja morgonen börjar med en Viktnedgång på hela 0.6 kg vilket innebär att jag nu tappat 4 kg totalt. Vet inte om det beror på hopprepet lr om det kan vara den extra baren jag tog igår (var så extremt hungrig) hamnade på 700 kcal så det var ju inte så farligt ändå. Idag är barnen lediga. Mikaels kusin sara skickade ett meddelande och ville att vi skulle hälsa på henne på jobbet idag, hon jobbar på bank och dom hade spardagar för alla barn. Vilket betyder att dom är utklädda, bjuder på tårta och har ansiktsmålning om barnen kommer in med deras sparbössor. Vi får se hur vi gör, har ju ingen bil hemma men i såna fall får vi åka efter mikael kommit hem. Kan ju vara kul för barnen.

Oj vad trött jag var

Gick och la mig i sängen vid 19 för att läsa, tog inte lång stund innan jag sov. Vaknade av mitt mobil alarm vid 21 eftersom jag inte ville missa greys anatomi men nu kan jag inte sova. Får väl surfa runt en stund o se om det hjälper annars får jag väl läsa en stund.

650 hopp

Ja har precis hoppat 650 hopprepshopp kan ju säga att det var svettigt. Idag är barnen lediga så vi skall åka på knattetimmarna för att dom skall få busa av sig lite. Det kom inget paket på posten så vi får väl se om det kommer idag. Sen i eftermiddag skall jag göra lite Praliner. Viktnedgången idag var 0.3 så det totala på en vecka är 3.4 kg rätt så nöjd faktiskt. Får se vad det blir denna veckan.

Väntar på mitt paket

Ja väntar nu på mitt paket ifrån halens hoppas på att det kommer idag, står på hemsidan att det är leverans i slutet av okt men hoppas ju såklart att jag får det idag. För då kanske jag har något att ta på mig ikväll när vi skall hem till syrran. Kommer att bli svårt att låta bli tårtan för jag vet ju hur jäkla god den är men men jag skall inte ge mig. Absolut inte. Snälla posten kom nu då.

Grattis lillasyster

Ja idag fyller en åt mina 3 småsystrar år. Eller dom är inte så små längre petra blir idag 23 vilket betyder att det bara är 15 dagar kvar tills jag fyller 25. Har redan haft en stor fest så blir bara lite kalas med dom närmsta lr om vi går ut och äter har inte riktigt bestämt mig än. Det blev 500 hopp igår tillslut så idag skall jag försöka att köra lite mage. Viktnedgången idag var oxå bara 0.2 vilket jag inte är så nöjd med men men det är ju inte upp i alla fall, nån gång blir det väl så att det stannar av lite.

Lyktor, tårta och hopprep


Ja idag har jag bakat 2 stycken tårtor åt min lillasyster Petra som fyller 23 år imorgon. Sen gjorde jag och barnen dessa fina hallowen lyktor, barnen tyckte att det var sådär kul mest kletigt och kladdigt. Har börjat att hoppa hopprep nu på kvällen än så länge har jag hoppat 200 hopp och jag är inte klar än skall försöka med 500 får se hur det går med det. Idag har jag inte fuskat med maten utan hållit mig till mina 500 kcal. Viktdegången för idag var 0,2 så 2,9 kg hittills då, hoppas på mer imorgon...

Syrrans tårta

Usch jag åt en glass

Ja jag åt en glass men jag har ändå hållit mig under 800 kalorier men jag blir ändå besviken på mig själv det har ju gått så bra förut. Får se vad vågen säger imorgon. Bastade ikväll och det var väldigt skönt nu när det är så kallt och rått ute, blir nog många fler gånger under hösten och vintern. Imorgon blir det att åka o handla, hämta paket, baka tårta och hålla tummarna för att mina linnen kommer imorgon på posten. Godnatt.

Ludwig leker med en kompis

Ja idag har ludwig en kompis här, det går sådär dom leker bra och slåss om vartannat mikael är ute så jag har alla 4 barnen själv kan ju säga att det är väldigt mycket mera jobb plus att nån skall försöka laga middag till dom oxå. Axelia är ledsen för hon får inte vara med vilket är rätt jobbigt. Idag gjorde jag hemmagjord pizza som middag gjorde 3 plåtar och har frusit in 2 vilket känns skönt. Nu sitter barnen och målar med vattenfärg så det är hyfsat lugnt. Lilleman ligger och sover. Nu blir det till att sortera tvätt medans dom är lugna.

Nu är det mycket.

Älsklingens faster ringde precis och frågade om jag ville göra lite Praliner åt henne närmare bestämd 3 askar och ifall jag ville ta hand om julbordet i år alltså bestämma datum med alla folk och boka maten. Sen så ringde mamma och frågade om jag vill med till ullared och det kan man ju inte säga nej till så fick ringa svärmor som oxå vill med och bestämma ett datum. Så den 12 november åker vi och nu skall vi åka tidigt så vi är där när det öppnar för det lär ju vara mycket folk. Så idag har jag beställt choklad till Pralinerna och imorgon blir det att baka tårta till en av mina småsystrar för hon fyller år på tisdag och ville att jag skulle baka och visst ställer man upp. Ja som sagt lite mycket nu.

Resultat

Har gått ner 0.6 sedan igår så nu är det totala 2.7 kg inte illa kan jag tycka

Lördag

Det gick bra att jobba idag inte sädär jättemycket att göra men inte superlugnt heller rätt ok med andra odr. Efter jobbet åkte jag hem och hämtade barnen för att åka hem till mina föräldrar för att överlämna strumporna till mamma och hon blev jätteglad, dom var lite stora precis som jag misstänkte men men hoppas på att dom krymper i tvätten. Sen fick barnen vara uppe idag och titta på Sing Sing på barnkanalen lillfian var allt bra trött men hon skulle allt vara uppe i alla fall så vi satt hela familjen utom minstingen som lagt sig uppkrupna i soffan och bara myste. Barnen fick var sin 40 g chipspåse och tyckte det var hur festligt som helst. Nu skall jag snart duscha om det blir något varmvatten vill säga sen blir det soffan och hoppas på att det finns något att titta på.

Gäsp, vad jag är trött

Ja ungarna gick upp runt halv sex för att titta på tv, sedan har det varit ett väldigt spring dom har varit på toa och behövt hjälp dom ville ha frukost och ta på sig kläder för det var kallt. Ja ja nu skall jag göra mig i ordning för att åka och jobba älsklingen har redan gått iväg. Hoppas nu att dom skjuter nåt idag är sugen på lite älgkött. Viktnedgången sedan igår är 0.8 så totalt alltså 2.1kg

Ingen promenad alls.

Nä imorgon blev det så att jag inte ens fick välja om jag ville gå till jobbet lr inte för maken min skulle tydligen ut och jaga och barnen skulle till farmor. Där ser man. Får en rätt så stressig morgon med andra ord eftersom gubben åker först, är inte sådär överförtjust men men så är det i alla fall. Skall försöka få svärmor att handla lite glass oxå av glassbilen, det är ju bra att ha när barnen blir sjuka.

Svårt

Tycker det är svårt att hålla sig ifrån alla godsaker och mat nu när det är fredag men men än har jag ju klarat mig och hoppas på att hålla ut hela tiden. Skall jobba imorgon igen och funderar på att gå dit och hem beroende på vädret då förstås, då blir det 2 promenader a 1 timme vilket inte vore helt fel men beror ju som sagt på vädret.

9 mån

Idag är lilleman 9 månader tänkt vad tiden går fort. Barnen är bättre idag och pigga som bara den. Jag har stickat färdigt strumporna till mamma så nu skall jag försöka få tag på henne för att höra när hon kommer hem. Hoppas bara strumporna passar kan tänka mig att dom är lite stora men dom kanske krymper lite i tvätten så det är väl bara bra. Har tagit 2 nutrilett än så länge skall strax dricka min tredje har gått ok idag oxå.

Fredag

Ja äntligen är det fredag och snön ligger vit på taken hoppas hoppas hoppas att vi kan få på vinterdäcken idag. Stickade klart ena strumpan till mamma igår den blev grå med en bred lila rand på jättefin. Ställde mig på vägen nu på morgonen har tappat 0.7 sedan igår alltså totalt 1.3 kg sedan i onsdags nu kommer ju det svåraste helgen när gubben är hemma och det skall fikas stup i kvarten. Barnen e fortfarande sjuka jag är trött och det är kallt i huset. Bara att ta sig upp antar jag och försöka få lite liv i pannan så att vi kan få lite värme i alla fall. Burr

Kallt

Har precis varit och jobbat sedan gick jag hem en promenad på ca en timme men idag tog det lite längre tid då det blåste och kom massor av snöblandat regn så nu är jag lite frusen blir att krypa upp i soffan med en go filt och sticka lite på raggsockarna till mamma. Har idag druckit 2 nutrilett och ätit en bars får se hur morgondagen går men idag har det varit lätt.

Snö

Ja tro det lr ej här snöar det. Blev lite ändrade planer idag. Barnen var lite snoriga och när jag kollade så visade det sig att dom hade feber så det blev att dom fick vara hemma idag istället. Fick hjälp av barnens farmor som passade dom så att jag kunde åka och handla vilket var väldigt snällt. Nu äter barnen lite mellanmål och sedan blir det väl en del tv tittande för barnen så dom håller sig lugna. Annars har vi en regel att dom får kolla på tv innan frukost och efter kl 5 men såna här dagar får man göra undantag.

Trött

Ja som väntat är jag rätt så trött men men skall skjutsa iväg dom 2 stora vid 9 till dagiset och sedan skall jag åka och handla med lilleman. Får se om jag får tag på något nytt garn oxå. Har för övrigt gått ner 0.6 sedan igår vilket känns bra.

Välling

Ja då var nån uppe för att ge lillskrutten välling, han har nu fått sin flaska och somnat om gott men jag då, jag kan inte sova. Har otroligt svårt för att somna om när jag blir väckt såhär. Blev i alla fall klar med raggsockarna idag så nu kan jag börja på ett par till mig. Skall bara köpa lite nytt garn först. Nä får väl försöka sova lite lär ju inte bli någon sovmorgon imorgon. God natt

Shopping


Igår var jag inne på halens och kollade lite då hade dom erbjudande under ett dygn på ett linne 49k kostade det så jag slog till och köpte en i varje färg vad tycker ni?                        

Färdig

Såhär blev raggsockan så nu e det bara att börja på nästa. Hoppas mannen blir nöjd bara.
Japp nu e jag klar med min raggsocka så det e bara att börja på nästa. Dom stora barnen har gått till farmor en stund så det är väl egentligen dax att städa lite med lillkillen. Har tagit en nutrilett drink idag och än är jag inte hungrig men får väl se hur dagen fortskrider

Onsdag

Jag blev aldrig färdig med min ena strumpa igår men det är inte mycket kvar så förhoppningarna är att bli klar med den idag. Just nu ligger jag och alla barnen i sängen och myser dom är lediga på onsdagar så vi får se vad vi hittar på. Onsdag brukar vara en tvätt och städdag så det är väl det som får ske idag oxå. Plus att jag skall försöka bli klar med strumpan så att jag kan lägga upp ett kort på den. Nä nu är det väl strax dax för frukost för barnen men jag står över börjar nämligen med pulver diet idag och skall hålla på en vecka till att börja med. Håll tummarna för mig.

Quick knit

Idag har jag varit och lämnat dom 2 stora barnen på dagis, så nu e bara jag och vincent hemma.
Jag väntar bara på att affärerna skall öppna för då skall jag åka och köpa mig Quick knit det är ett redskap som gör det super enkelt att sticka, och för mig e det verkligen super då jag aldrig lärt mig på riktigt att sticka.
Så nu skall jag försöka mig på att sticka raggsockor åt hela familjen kanske kan bli lite julklappar om dom blir bra. Här kan ni kolla hur det ser ut  http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=021755

Välkommen till min nya blogg!

Här kan ni följa en snart 25 årig 3 barns mamma.
Kommer att skriva om min vardag med tre barn och min kamp mot övervikt och om mina intressen.
Mina barn är Ludwig 4 år
Axelia 2 år
Vincent 9 mån.

RSS 2.0